U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wij bieden een volledig assortiment diensten op het gebied van huis en interieurdecoratie; van het indelen van uw kamers en het plaatsen van meubelstukken in uw huis, tuin of kantoor, tot decoratiedetails als gordijnen, tapijten en vloerbedekking, beddengoed en verlichting. Op al ons werk geven wij een kwaliteitsgarantie. Wij hebben jarenlange ervaring met decoratiediensten aan huis en op de zaak. Onze ontwerpers zijn zeer ervaren en altijd efficiënt en professioneel. U kunt er van op aan dat u een service van hoge kwaliteit ontvangt met veel aandacht voor detail en een duidelijke en nauwkeurige kostenraming.

  • Interieurdecoratie
  • De inrichting van een ruimte waar u verblijft of mensen ontvangt is bepalend voor de sfeer. Dit gaat op voor winkels, restaurants en moskeeën bijvoorbeeld, maar net zo goed voor uw eigen woning. Elke locatie verschilt in bouw en gebruik waar Ornement een op maat gemaakt interieur voor kan leveren. Dit geldt zowel voor het ontwerp als voor de materiaalkeuze en de afwerking.

    Ornement denkt graag met u mee en bedenkt een passend ontwerp voor u. Voor de realisatie van een interieur werken we intensief met u samen om tot een optimale uitvoering te komen van uw ideeën en (eventuele) ontwerpen. 
    U heeft nog geen uitgewerkt beeld van uw gewenste inrichting? Bel dan gewoon voor een afspraak en kom langs, dan helpen wij u uw plannen vorm te geven.