U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Meubel op maat

Laat uw meubels verrijken met decoratie.
Door de kennis en expertise die wij toepassen in het bewerken van meubels komen wij tot een prachtig resultaat. Een resultaat dat uniek is en u nergens kunt vinden in de winkels. Onze unieke bewerkingen kunnen worden toegepast op al uw boekenkasten, tafels, stoelen, slaapkamermeubilair enz.

Dankzij onze bewerkingsmethode kunnen wij elk meubelstuk voor u op maat ontwerpen en vervaardigen.
Bij Ornement bent u dus aan het juiste adres voor een uniek product! U bepaalt namelijk zelf waarvoor u betaalt; de houtsoort, de behandeling daarvan, het motief en de decoratie, de afmetingen en de vormgeving.
Alles vervaardigen wij exact overeenkomstig met uw wensen!


Kalligrafie & schilderijen
Ook voor het verrijken van uw huis of kantoor met een uniek kunstwerk dat naar wens vervaardigd is op hout en plaatmateriaal kunt u terecht bij Ornement.
Wij bieden u de mogelijkheid om zelf de afmeting en en het motief te bepalen. 
U kunt kiezen uit ons uitgebreide assortiment aan decoratie en teksten.
Mochten uw gewenste tekst en motief er niet tussen staan, dan kunt u contact opnemen om ons een passend ontwerp voor u te laten maken. Uiteraard weer helemaal naar uw persoonlijke wens.

CNC Frezen


Bij ons kunt u terecht voor het bewerken van al uw hout en plaatmateriaal. Dit doen wij computergestuurd in onze werkplaats. Een CNC machine is uiterst nauwkeurig in het realiseren van allerlei mogelijke vormen. Al uw ideeën en figuren kunnen wij voor u frezen in het gewenste product.Wij frezen een uniek en authentiek product voor u aan de hand van tekeningen. Van sierlijke decorstukken tot logo's. Van frezen van naamborden tot infrezen van spoelbakken. Voor ons maakt het niet uit of het gaat om een enkel stuk of seriewerk. Alles wat te tekenen is, kunnen we voor u frezen.Materialen waar wij mee werken variëren van mdf, vuren hout, multiplex, triplex, grenen, populierenplex, underlayment, trespa tot betonplex en overig hout en plaatmateriaal.
Voor deze diensten rekenen wij tot onze klanten: reclamebureaus, interieurbouwers, ontwerpers, standbouw, bouwbedrijven en particulieren.
Op basis van een digitale tekening in DXF of DWG kunnen wij u een gerichte prijs aanbieden. Wat als u geen digitale tekening hebt? Geen probleem, wij kunnen uw schets of tekening voor u digitaliseren.